TAX REFUND - SKY TOWER

Cablare structurata, alimentare posturi de lucru, control acces

TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER
TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER TAX REFUND - SKY TOWER

Detalii proiect

In continuarea proiectelor realizate in cladirea SKY TOWER, pe langa realizarea birourilor Gecad si Shell se inscrie si proiectul TAX REFUND.


Client

TAX REFUND


Categorie

Cablare structurata, electroalimentare, securitate


Locatie

SKY TOWER


Finalizare

2016

Descriere

Spatiul amenajat are destinatia birouri si este compus din secretariat, birouri, zona open space, camera server si cafetarie.

Lucrarile au demarat la inceputul anului 2016 cu realizarea cablarii structurate pentru posturile de lucru respectiv 52 de porturi in categorie Cat 6A cu cabluri ecranate Corning Cat. 6, SFTP, conectica si patch panel-urile furnitura Metz-Connect.

Rack-ul cu dimensiunea de 44 U, 600x800 a fost instalat intr-o camera dedicata, dotata cu clima si impamantare.

Cablarea la nivelul posturilor de lucru s-a facut in pardoseala flotanta, traseele de cablu au fost pozate in jgheaburi de sarma, iar la nivelul postului de lucru au fost adoptate dupa caz doua solutii, o solutie bazata pe instalarea unei cutii Bauchmann in mobilierul de birou, astfel s-a evitat folosirea dozelor de pardoseala si a problemelor generate de cablurile care ies din acestea si care foarte des sunt agatate si determina intreruperi in functionarea retelei, s-au evitat astfel costurile legate de identificarea defectelor in astfel de situatii. Un alt avantaj al acestei solutii este aspectul elegant si aerisit al zonei de lucru.

In anumite zone s-a folosit aparataj Biticino din gama Axolute, gama de lux, atat pentru date cat si pentru alimentarea cu energie electrica a posturilor de lucru. Au fost trase circuite de alimentare cu energie electrica pentru posturile de lucru din birouri, open space, pentru echipamentele din cafetarie, de asemenea au fost modificate circuitele de iluminat existente si au fost trase circuite noi.