Instalatii Curenti Tari

Stii ce iti doresti? Te ajutam sa implementezi. Nu esti la curent cu noile tehnologii? Te vom consilia.

Instalatii Curenti Tari

Proiectare, executie instalatii interioare de curenti tari

Construiesti si ai ajuns la etapa executiei instalatiei de curent electric? Renovezi si vrei sa schimbi cu totul instalatia de curent electric? Te putem ajuta!

Compania noastra ofera servicii complete de proiectare si executie a instalatiilor interioare de curenti tari.

Proiectare instalatii interioare de curenti tari: Aceast etapa presupune o analiza atenta a solicitarilor beneficiarului, a tipului de consumatori preconizati si a tipului de consum in functie de destinatia cladirii.

Executia instalatiilor de curenti tari: Executam instalatii de curenti tari pentru locuinte, cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale sau orice alte incinte in care se vor folosi consumatori si este nevoie de iluminare artificiala.

Proiectam si Executam:

  • Instalatii de iluminat interior
  • Instalatii de prize
  • Instalatii de paratrasnet si impamantare
  • Instalatii pentru sisteme de tipul Building Management
  • Sisteme de alimentare cu surse neintreruptibile de tip UPS
  • Sisteme de alimentare de pe sursa de rezerva - Generator

De ce Bit Servicii

Suntem specializati in acest domeniu, dar si in domeniul instalatiilor de curenti slabi si retelistica. Acest lucru ne permite sa oferim servicii complete, de la A la Z in ceea ce priveste instalatiile si conectica intr-o locuinta sau spatiu comercial.

Realizarea in acelasi timp a tuturor tipurilor de instalatii inseamna o optimizare la nivelul cablajelor si prizelor, o gandire unitara in ceea ce priveste traseele de curenti tari, curenti slabi si retelistica si implicit costuri mai mici pentru beneficiar.

Indiferent daca ai nevoie de serviciile noastre pentru un apartament sau un mall, contacteaza-ne. Avem experienta a numeroase lucrari de o mare complexitate, finalizate cu succes.