Instalatii Electrice Interioare

Stii ce iti doresti? Te ajutam sa implementezi. Nu esti la curent cu noile tehnologii? Te vom consilia.

Instalatii Electrice Interioare

Proiectare, executie instalatii electrice interioare

Construiesti si ai ajuns la etapa executiei instalatiei electrice? Renovezi si vrei sa schimbi cu totul instalatia electrica? Te putem ajuta!

Compania noastra ofera servicii complete de proiectare, executie a instalatiilor electrice interioare si realizare tablouri electrice.

Proiectare instalatii electrice interioare: Aceast etapa presupune o analiza atenta a solicitarilor beneficiarului, a tipului de consumatori preconizati si a tipului de consum in functie de destinatia cladirii.

Executia instalatiilor electrice interioare: Executam instalatii electrice interioare pentru cladiri de birouri, spatii comerciale, hale industriale sau orice alte incinte in care se vor folosi consumatori si este nevoie de iluminare artificiala.

Proiectam si Executam:

  • Instalatii de iluminat interior
  • Instalatii de prize
  • Tablouri electrice
  • Instalatii de paratrasnet si impamantare
  • Instalatii pentru sisteme de tipul Building Management
  • Sisteme de alimentare cu surse neintreruptibile de tip UPS
  • Sisteme de alimentare de pe sursa de rezerva - Generator

De ce Bit Servicii

Suntem autorizati ANRE si specializati in acest domeniu, dar si in domeniul instalatiilor de curenti slabi si retelistica. Acest lucru ne permite sa oferim servicii complete, de la A la Z in ceea ce priveste instalatiile si conectica intr-o locuinta spatiu comercial sau spatiu de birouri.

Realizarea in acelasi timp a tuturor tipurilor de instalatii inseamna o optimizare la nivelul cablajelor si prizelor, o gandire unitara in ceea ce priveste traseele de curenti tari, curenti slabi si retelistica si implicit costuri mai mici pentru beneficiar.

Indiferent daca ai nevoie de serviciile noastre pentru un apartament sau un mall, contacteaza-ne. Avem experienta a numeroase lucrari de o mare complexitate, finalizate cu succes.