Retele Date-Voce

Stii ce iti doresti? Te ajutam sa implementezi. Nu esti la curent cu noile tehnologii? Te vom consilia.

Retele Date-Voce

Proiectare, executie instalatii cablare structurata, retele de voce-date

Este simplu sa tragi un cablu de date de la un router la un calculator, insa cand trebuie sa mai conectezi si o imprimanta, un telefon fix si alte cateva gadgeturi, lucrurile se complica. Noile tehnologii ce ne indreapta spre Internet of Things necesita experienta unor specialisti in realizarea retelelor de date si voce pentru o functionare fara sincope.

Bit Servicii ofera servici complete de cablare structurata pentru retele de voce-date, indiferent de complexitatea conexiunilor ce trebuie realizate sau de tipul de terminale utilizate. Compania noastra are experienta a zeci de proiecte realizate cu succes in peste 12 ani de activitate.

Retele voce-date pentru case inteligente

In ziua de astazi nu mai vorbim doar de un calculator conectat la internet, nici chiar acasa. Tot mai multe gadgeturi lansate pe piata transforma o locuinta obisnuita intr-o casa inteligenta: televizoare sau frigidere smart, centrale termice sau sisteme de climatizare controlate prin smartphone, becuri inteligente, toate acestea trebuie sa comunice eficient si fara a umple casa de cabluri haotice.

Transformam o locuinta intr-o casa inteligenta:

 • Prin proiectarea unei retele care sa corespunda cerintelor prezente si pregatita pentru viitor.
 • Prin conectarea structurata a tuturor echipamentelor la o retea usor de administrat si de extins. Fara cabluri la vedere sau supuse riscului de deterioare rapida.
 • Prin utilizarea unor produse de calitate, testate in prealabil de echipa noastra pentru a face fata cerintelor de pe teren.

Realizam instalatii de cablare in fazele finale de finisare a constructiilor sau pentru constructii aflate in proces de renovare.

Retele voce-date pentru cladiri de birouri

Activitatea oricarei companii, in ziua de astazi, se bazeaza extrem de mult pe comunicarea la distanta, prin Internet sau telefonie. Si, cum o simpla cadere a Internetului sau a centralei telefonice poate cauza pierderi enorme, este necesar un proces riguros de cablare inca din stadiul de proiectare.

Toate proiectele noastre se bazeaza pe principiile cablarii structurate de retele date-voce. Ce inseamna lucrul acesta?

 • O singura retea de date si voce cu numeroase avantaje in ceea ce priveste costurile de implementare si extindere a retelei.
 • Flexibilitate si scalabilitate. Reteaua de date-voce este modificata sau este extinsa pe masura ce complexitatea activitatii companiei creste.
 • Posibilitatea de conectarea a oricaror tipuri de terminale.
 • Proiectarea unei retele care sa tina cont de detaliile arhitecturale si de utilizare a cladirii.

Compania noastra ofera urmatoarele tipuri de servicii:

 • Proiectare si executie a retelelor de date-voce pe baza sistemelor de cablare structurata pentru birouri, Data Centere, Call Centere
 • Consultanta si Site Survey pentru sistemele de cablare structurata, indiferent de tipul de activitate
 • Servicii de certificare a retelelor de cablare structurata
 • Servicii de commissioning

Data Centere si Camere de Servere

Camerele de Servere si Data Centerele impun conditii specifice de climatizare, securitate, supraveghere si siguranta antiincediu.

Experienta unor proiecte realizate pentru companii de top precum Genpact, Cosmote , BNP Lease, Cetelem sau E-value(Telekom) garanteaza competenta echipei noastre de a realiza proiecte complexe in acest domeniu.

Bit Servicii poate realiza:

 • Infrastructura de cabluri de comunicatii si date pentru Data Centere si Camere de Servere
 • Proiectarea si Instalarea sistemelor de climatizare, iluminare si impamantare
 • Proiectarea si instalarea sistemelor antiincendiu cu gaz inert pentru Camere de servere si Data Centere
 • Proiectarea si instalarea sistemelor de securitate (control acces, CCTV)
 • Proiectare si instalare sisteme de alimentare cu energie electrica, de rezerva, de tip UPS si generator

Serviciile noastre de proiectare si executie de retele de date si voce sunt disponibile in orice localitate din tara. Contactati-ne pentru detalii si pentru o prima analiza a proiectului dumneavoastra.