Sisteme de Interfoane

Stii ce iti doresti? Te ajutam sa implementezi. Nu esti la curent cu noile tehnologii? Te vom consilia.

Sisteme de Interfoane

Proiectare, executie sisteme de interfoane si videointerfoane

Pofteste-i in casa doar pe cei in care ai incredere!

Atunci cand deschizi usa de la intrare, iti asumi niste riscuri. Este cineva de buna credinta? Este cineva pe care doresti sa il primesti la ora respectiva?

Interfonul, sau videointerfornul, te ajuta sa alegi pentru cine deschizi usa si pentru cine nu.

Interfonul este un echipament extrem de raspandit si lucrurile ar trebui sa fie extrem de simple in acest domeniu. Si totusi, de cate ori nu constati ca nu merge cuiva interfonul si trebuie sa dai un apel pentru a veni la usa sau la poarta, ca sunetul este atat de gajait incat nu poti sa comunici foarte bine ori, si mai rau, codul interfonului este arhicunoscut si nu isi mai indeplineste utilitatea.

Toate acestea se intampla cel mai adesea datorita erorilor de instalare sau alegerii nepotrivite a modelului adecvat.

Cum alegi un interfon sau videointerfon

Oferta de interfoane si videointerfoane este extrem de larga, de la modele simple, pentru un singur utilizator pana la videointerfoane wireless cu ecran color.

Alegerea unui astfel de echipamente depinde de numerosi factori:

  • Numarul de beneficari. Sunt interfoane pentru un singur beneficiar sau interfoane pentru zeci de apartamente.
  • Tipul de comunicare dorit. Interfoanele permit comunicarea sonora, iar videointerfoanele permit beneficiarului sa si vizualizeze persona care este la usa. In cazul videointerfoanelor, sunt anumite modele care permit vizualizarea si prin infrarosu, pe timp de noapte.
  • Tipul de acces. Poti alege interfoane cu taste pe baza de cod, interfoane care sa aiba si facilitatea de cartela, interfoane ce permit folosirea tagurilor de proximitate de tip RFID sau chiar interfoane pentru acces pe baza de amprenta.
  • Frecventa cu care trebuie sa schimbi codul de acces. Daca este vorba de un interforn ce deserveste zeci de apartamente, codul de acces va fi, probabil, necesar a fi schimbat mult mai des. In acest caz, la alegerea echipamentului trebuie avut in vedera o schimbare facila a codului, eventual fara interventia unui tehnician.
  • Tipul de conexiune intre modulul extern, cel aflat la usa sau la poarta si modulul intern, din interior. Poti alege intre interfoane wireless, GSM sau interfoane prin cablu. Alegerea trebuie facuta cu recomandarea unui profesionist date fiind detaliile tehnice de care trebuie sa se tina cont precum distanta dintre cele doua module, interferente, numarul de unitati din interior.
  • Functii suplimentare. Anumite modele au si functii suplimentare precum aprinderea luminii in holul blocului, programare functionare cand interfonul poate sa fie setat nu mai functioneze intr-un anumit interval orar, reglajul volumului la unitatile de afara sau din interior

Interfoane si videointerfoane in interior

Interfoanele si videointerfoanele pot fi utilizate si in interiorul casei sau al unei firme. Iata cateva exemple:

  • Interfoane pentru monitorizarea bebelusilor – permit ascultarea permanenta sau la apasarea unui buton, a zgomotului din camera bebelusului din alta zona a casei.
  • Interfoane pentru acces securizat in cadrul unei companii. Anumite incaperi ce necesita un grad ridicat de securitate pot fi accesate numai prin permisiunea celor din interior.

Proiectarea si instalarea interfoanelor si videointerfoanelor

Compania noastra proiecteaza si instaleaza sisteme de acces pe baza de interfon sau videointerfon pentru orice tip de cladire, acces sau tip de echipamente ales.

Cat este de complicat un astfel de proces? Distante, fire, conexiuni, probe de sunet sau de imagine, probe de acces, setarea aparatelor, toate acestea sunt lucruri ce trebuie facute cu mare atentie pentru a beneficia de o functionare impeciabila.

Compania noastra are o vasta experienta in acest domeniu. Putem sa gasim solutii pentru orice situatie de pe teren.

Interfornul sau Videointerfonul sunt elemente esentiale pentru asigurarea unui minim de securitate. Daca nu aveti deja un astfel de sistem instalat sau doriti sa treceti la un sistem mai performant, contactati-ne si va vom oferi toate detaliile necesare.

Contactati-ne chiar inainte de achizitia unui astfel de sistem pentru a va oferi recomandari in alegerea unui interfon sau videointerfon care sa raspunda asteptarilor si bugetului disponibil.